Ajuntament de Puçol::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 95

12-12-2020 AJUDES MUNICIPALS A MICROEMPRESES

L'Ajuntament de Puçol ha convocat ajudes per a les empreses de menys de 10 treballadors amb establiment al públic a Puçol, per a ajudar en les despeses en mesures de prevenció contra el Covid-19 que han hagut d'implantar en els seus negocis.

Més informació i sol·licituds, fins al 28 de desembre, en la seu electrònica municipal, clic ací

01-12-2020 NADAL 2020

01-08-2020 AJUDES MUNICIPALS, PRIMERA CONVOCATÒRIA

L'Ajuntament de Puçol ofereix ajudes de 500 € als autònoms que van haver de tancar durant l'estat d'alarma. Pot sol·licitar-les fins al 30 d'octubre.

Els requisits són que la unitat familiar depenga completament del negoci (és a dir, que el cònjuge no tinga treball en una altra cosa), no sobrepassar els 5 treballadors en l'empresa, i estar al dia amb les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.

També existeixen ajudes per a aturats emprenedors que es constituïsquen en autònoms, per import de 1.500 €. Així mateix, per a la contractació per empreses locals d'aturats de Puçol, ajuda de 800 € per als contractes de sis mesos o més i de 1.200 € per als indefinits. En aquest cas el termini de sol·licitud és fins al 30 de novembre.

Més informació en l'agència AFIC, tel. 960611376, o en la seu electrònica de l'Ajuntament https://puçol.sede.dival.es

23-05-2020 HO ALCEM JUNTS

05-05-2020 Reobertura del Comerç

La Conselleria ha editat una guia de pràctiques segures per a obrir els comerços al públic davant el COVID-19.

Pots descarregar-la fent clic ací.

També pots obtindre un model de cartell d'aforament fent clic ací.

27-04-2020 Poligons industrials lliures de virus

L'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial ha elaborat una guia de mesures sanitàries per al treball amb seguretat en la indústria.

Pots descarregar-la fent clic ací.

27-04-2020 SUBVENCIONS AL TELETREBALL

L'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial llança noves ajudes per a la implantació i posada en marxa de solucions innovadores que faciliten el teletreball de l'empresa sol·licitant.

Podran consistir en solucions d'accés a xarxes corporatives, eines per a facilitar el teletreball en grup com videoconferència, xats, recursos compartits o control de productivitat, entre altres, i també solucions per a facilitar el control i l'operació remota de processos productius, monitoratge i suport remot i prestació de serveis no presencials. També sistemes de control numèric, sistemes MES, sistemes SCADA, aplicacions per a manteniment preventiu, aplicacions de gestió logística, comerç electrònic, robots industrials (norma ISO 8373), sistemes automatitzats d'emmagatzematge i logística interna, sistemes de fabricació additiva i impressió 3D i instal·lació de PLC, sempre que es justifique adequadament que la seua incorporació elimina o minimitza significativament l'operació presencial.

Per a més informació, clic ací.

27-04-2020 FINANÇAMENT DAVANT LA CRISI

L'Institut Valencià de Finances ha convocat la línia de finançament bonificat "Liquiditat COVID-19". Es tracta de préstecs a autònoms i microempreses, tant per a la renovació de les instal·lacions, maquinària i equips, com per a cobrir les necessitats de liquiditat per les despeses d'explotació pròpies de l'activitat de l'empresa.


Per a més informació, clic ací.

06-04-2020 AJUDES AUTÒNOMS

La Generalitat Valenciana convoca ajudes a autònoms tancats pel COVID-19 (1.500 €) o que haja descendit més d'un 75% la seua facturació (750 €). Un altre requisit és que no hagen tingut en 2019 més de 30.000 euros de rendiment net per activitats econòmiques.

El termini per a sol·licitar-les comença el dimecres 8 d'abril a les 9 h., en la web de Labora, procediment EAUCOV 2020.

El criteri de concessió és l'ordre de presentació de la sol·licitud, amb tota la documentació correcta, per això la importància de preparar les sol·licituds el més prompte possible.